Ελένη Μενεγάκη : Aποκάλυψε αν έχει ψάξει το κινητό του Μάκη Παντζόπουλου , ” Αν βγει μπροστά μου καμία γυμνή…” !!!

Με αφορμή τα όσα είπε η Έλενα Γαλύφα η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε αν έχει ψάξει το κινητό του συζύγου της . Πιο συγκεκριμένα είπε

«Εγώ με τον άνθρωπό μου δεν έχουμε ούτε κωδικούς, ούτε τίποτα. Τα κινητά είναι πεταμένα και όποιο παιδί θέλει κυρίως η Μαρίνα, για να παίξει, για να ψάξει, το παίρνει και τα κάνει. Δεν έχω ψάξει ποτέ το κινητό του, ούτε αυτός το δικό μου. Αλλά, αν το ανοίξω – όχι για να το ψάξω, δεν κάνω τέτοιες σκέψεις, δεν μου έρχονται καν στο μυαλό- και εκτός από τούβλα, φυτά, σπορ, αθλητικά, πράγματα που θέλει να διορθώσει στην Άνδρο και έχουν χαλάσει, βγει μπροστά μου και καμία γυμνή, ομολογώ ότι θα ταραχτώ πάρα πολύ. Δηλαδή θα τρελαθώ από τη στενοχώρια μου. Έτσι το βλέπω εγώ που ούτε το ψάχνω, ούτε κάνω κακές σκέψεις.

Εννοείται πως στο σπίτι θα μπεις μια χαρά υπερθέαμα και μετά θα πετάξεις όλα αυτά και θα είσαι με την χοντρή σου καλτσούλα, την ωραία φορμίτσα, με την κοτσίδα, γιατί δεν αντέχεις άλλο τα μαλλιά να σου μπαίνουν στο πρόσωπο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα! Θα έχω το καλύτερο μου χαμόγελο και θα θέλω να τον δω. Πάμε σπίτι και τι; Εγώ μένω με το τακούνι από το πρωί μέχρι να κοιμηθώ;», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ