Ελένη Γερασιμίδου : ” Eίχαμε πάθει αλαζονεία , κάναμε αυτή τη γαϊδουριά στη σκηνή , αλλά ο κόσμος δεν το έπαιρνε χαμπάρι ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Πρωίαν σε είδον βρέθηκε καλεσμένη η Ελένη Γερασιμίδου και αναφέρθηκε στη παράσταση ” Μπαμπάδες με ρούμι ” . Πιο συγκεκριμένα είπε «Εκεί είχαμε πάθει μια αλαζονεία, γιατί είναι ασθένεια η αλαζονεία. Στους «Μπαμπάδες με ρούμι» είχαμε πάρα πολύ κόσμο και μιλούσαμε και μεταξύ μας. Κάναμε αυτή τη γαϊδουριά. Είναι γαϊδουριά να μιλάμε μεταξύ μας στη σκηνή. Ο κόσμος δεν το έπαιρνε χαμπάρι, δεν καταλάβαιναν, αλλά… Εννοώ αυτά που λέγαμε μεταξύ μας».«Δεν είναι σωστό. Αλλά ήταν τόσο πετυχημένο το έργο», πρόσθεσε η Ελένη Γερασιμίδου.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ