Ελένη Φουρέιρα: Οι φωτογραφίες με μικροσκοπικό μπικίνι από την παραλία- “Νιώθω σαν το επόμενο κορίτσι του James Bond “

Η Ελένη Φουρέιρα το φετινό καλοκαίρι πραγματοποιεί συναυλίες σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Ανάμεσα στους σταθμούς της περιοδείας της, απολαμβάνει τις διακοπές της και βρίσκει χρόνο για βουτιές στη θάλασσα.

Το απόγευμα της Κυριακής, 18 Αυγούστου, η Ελένη Φουρέιρα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών από την παραλία, στις οποίες φοράει μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους πως ένιωσε… κορίτσι του James Bond.

Χαρακτηριστικό είναι, πως ανήρτησε και μια φωτογραφία της Χάλι Μπέρι με πορτοκαλί μπικίνι, από την εμβληματική σκηνή της σε ταινία του James Bond.

«Νιώθω σαν το επόμενο κορίτσι του Bond», έγραψε η Ελένη Φουρέιρα στη λεζάντα.

πηγη antenna.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ