Ελένη Φιλίνη : ” Γνωστός δημοσιογράφος μου είπε να πάω στο ξενοδοχείο του , αλλιώς να μην για δουλειά ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα στην εκπομπή Status και στο Κωνσταντίνο Καμέα παραχώρησε συνέντευξη η Ελένη Φιλίνη οποία και αναφέρθηκε στο me too αλλά και στις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο χώρο . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

«Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από δύο σκηνοθέτες, διευθυντή παραγωγής και κάποιους άλλους που δεν ήταν όμως κάτι τόσο σημαντικό. Ακόμα και όταν ήμουν χορεύτρια σαν κοριτσάκι, μου είχε τύχει. Δεν νομίζω πως υπάρχει γυναίκα, ή και άντρας… Δεν ανακαλύψαμε σήμερα την Αμερική. Η παρενόχληση υπήρχε πάντα, το παν όμως είναι το μέτρο. Φυσικά και για ένα παιδί είναι τραγικό. Θυμάμαι το πρώτο σκηνικό που έζησα, μόλις είχα τελειώσει το σχολείο και χόρευα στη Νεράιδα. Ήρθε ένας πολύ μεγάλος δημοσιογράφος ξαφνικά και μου λέει «κοίτα να δεις, αν δεν έρθεις αύριο στο τάδε ξενοδοχείο μην πας το βράδυ για δουλειά στη Νεράιδα». Πήγα στο σπίτι και πήγα να πεθάνω από τη στεναχώρια μου».

«Δεν είπα κουβέντα και πήγα την άλλη μέρα να μαζέψω τα πράγματα μου. Δεν μου είπε όμως κανείς τίποτα. Είδε λοιπόν ένα παιδί που ήταν στραβάδι και εκείνα τα χρόνια φοβισμένο, όχι όπως σήμερα που τα παιδιά είναι πιο ψυλλιασμένα, αμίλητη και λίγο ντροπαλή. Δεν τον ξαναείδα ποτέ αυτόν».

«Μετά από χρόνια έμαθα πως είχε καταστραφεί και ήταν πωλητής στο Παρίσι της Γαλίας. Ποιος ξέρει τι μπορεί να είχε συμβεί για να φτάσει εκεί. Θα μπορούσε να με εκμεταλλευτεί αν ήμουν ένας άλλος άνθρωπος» συμπλήρωσε η Ελένη Φιλίνη στην τηλεοπτική της συνέντευξη.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ