Ελένη Χατζίδου για Σοφία Μουτίδου : ” Είπε τόσα λάθος πράγματα ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Breakfast@star η Ελένη Χατζίδου τοποθετήθηκε σχετικά με το πρόσφατο βίντεο της Σοφίας Μουτίδου ” πως να μη μεγαλώσετε το γιο σας ” . Πιο συγκεκριμένα είπε

«Πήγε να κάνει ένα υποστηρικτικό βίντεο για τους ομοφυλόφιλους αλλά έκανε τόσα λάθη, είπε τόσα λάθος πράγματα και από πού να ξεκινήσουμε. Δεν υπάρχει η έκφραση «επιθετικό άθλημα», προσβάλεις τους αθλητές», ανέφερε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

Στη συνέχεια, ο Ετεοκλής Παύλου πήρε τον λόγο και είπε: «Έχω σοκαριστεί. Τι εστί «επιθετικό άθλημα»; Κατ’ αρχάς δεν μου αρέσει το «πώς να μεγαλώσετε το παιδί σας», από εκεί το ξεκινάω, με το θέμα της υπόδειξης. Δεν ξέρω πώς προκύπτει η κατηγορία «επιθετικά αθλήματα». Στην αθλητική παιδεία δεν υπάρχει επιθετικό άθλημα πουθενά. Για ποιο λόγο ένας άνθρωπος που έχει επιλέξει να κάνει πολεμικές τέχνες δεν μπορεί να αναπτύξει την τρυφερότητα και την ενσυναίσθηση»;

«Έχει το εγχειρίδιο του σωστού γονέα η Σοφία Μουτίδου;», αναρωτήθηκε ο Ετεοκλής Παύλου.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ