Έλενα Παπαρίζου : H αναφορά στον σύζυγο της , Ανδρέα Καψάλη – ” Αυτό είναι το πιο όμορφο χάρισμά του ” !!!

Όπως είδαμε χθες στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη καλεσμένη βρέθηκε η Έλενα Παπαρίζου η οποία και αναφέρθηκε στη ζωή της αλλά και στη πορεία της στο τραγούδι . Μάλιστα αναφέρθηκε στη Eurovision με τη συμμετοχή της το 2001 με τους Antique αλλά και με τη νίκη της το 2005 . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής «Εννοείται ότι θέλαμε την πρωτιά και τις δύο φορές. Αυτό θέλαμε και γι’ αυτό πηγαίναμε. Λέγαμε να πάει κάποιος στην Eurovision με ένα τραγούδι που λέγεται “My Number One” και να φτάσεις τελευταία θέση, πρέπει να είναι δράμα!», δήλωσε η Έλενα Παπαρίζου. Και ακόμα αναφέρθηκε στον Ανδρέα Καψάλη λέγοντας τα εξής

«Τίποτα δεν είναι στάνταρντ. Όπως μου είπε ένας εξαιρετικός κύριος, ο έρωτας δεν κρατάει τις υποσχέσεις.  Ήταν πολύ σπουδαίο αυτό που μου είπε.

Οι σχέσεις μετά πολλά χρόνια φθείρονται και ξαναερωτευόμαστε με τον σύντροφό μας, περνάμε κύματα. Το πιο σημαντικό είναι το ζευγάρι να παλεύει καθημερινά και να μην τα παρατάει. Ούτε τον εαυτό του, ούτε τον σύντροφό του», ανέφερε για τις σχέσεις η Έλενα Παπαρίζου.

Για τον σύζυγό της Ανδρέα Καψάλη: «Το πιο όμορφο χάρισμα του Ανδρέα είναι ότι πάντα είναι απίστευτα ευγενικός. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει γνωρίσει τον Ανδρέα και να μην έχει πει πόσο υπέροχος είναι, έχει μεγάλη καρδιά», εξομολογήθηκε η Έλενα Παπαρίζου στην Ελένη Μενεγάκη.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ