Έλενα Γκρέκου κατά Survivor : ” Tι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά , χίλιες φορές να δω οικογενειακές ιστορίες ” !!!

Όπως είδαμε χθες φιλοξενήθηκε στη Super Κατερίνα η Έλενα Γκρέκου η οποία και αναφέρθηκε στις εξελίξεις στο Survivor . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

«Συγγνώμη, ρε παιδιά, τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά; Δεν αντέχω, θα σκάσω. Καθόμαστε τώρα και βλέπουμε… χίλιες φορές να δω Οικογενειακές Ιστορίες, πιο ωραίες είναι», ανέφερε αρχικά η Έλενα Γκρέκου.

«Είναι τόσο κίτρινο που χαλάει την αισθητική σου αυτό το πράγμα. Είναι λες και τους έχουν βάλει όλους να παίζουν έναν ρόλο εκεί μέσα», τόνισε η τραγουδίστρια.

«Δεν ξέρω για ποιον λόγο μπαίνει ο καθένας. Άλλος έχει ανάγκη τα χρήματα, άλλος την προβολή. Κι εγώ κάποια στιγμή όντως έκανα άλλες επιλογές. Δούλεψα επαρχία, σε μαγαζιά που δεν ήθελα να δουλέψω, όμως έβγαλα με αξιοπρέπεια έβγαλα το ψωμί μου», ανέφερε στη συνέχεια η Έλενα Γκρέκου.

«Θεωρώ ότι όταν είσαι αξιοπρεπής, δεν μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία. Δεν είναι μόνο η Ελευθερία, είναι όλο αυτό που βλέπω»

Τέλος, η Έλενα Γκρέκου δε δίστασε να παραδεχθεί πως η αρνητική εικόνα της Ελευθερίας Ελευθερίου μέσα στο Survivor μπορεί να έχει αντίκτυπο στην επαγγελματική της πορεία.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ