Έλενα Χριστοπούλου : ” Aναμένω τις αποφάσεις της Φαίης Σκορδά και του καναλιού ” !!!

Όπως είδαμε χθες δηλώσεις παραχώρησε η Έλενα Χριστοπούλου στη κάμερα του Καλοκαίρι Yes και αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τη Φαίη Σκορδά και στις αλλαγές στην εκπομπή της .Πιο συγκεκριμένα είπε
«Ήταν μία διδακτική σεζόν. Όταν κάνω κάτι που δεν έχω ξανακάνει, το απολαμβάνω, μαθαίνω, διαβάζω και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό» Για τις αλλαγές που επρόκειτο να γίνουν την νέα σεζόν η Έλενα Χριστοπούλου τόνισε: «Εγώ δεν ξέρω για τις αλλαγές στην εκπομπή. Αυτά είναι αποφάσεις της Φαίης και του καναλιού. Περιμένω, αναμένω. Ξέρω διάφορα, αλλά δεν μπορώ να πω. Αυτά είναι ανακοινώσεις που θα κάνει ο κάθε άνθρωπος για τον εαυτό του. Εύχομαι στον καθένα να περάσει τέλεια και να κάνει ό,τι καλύτερο για τον εαυτό του. Έχω χαρεί πάρα πολύ φέτος που ήμουν με αυτούς τους ανθρώπους».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ