Εκτός Mega ξανά η Δανάη Μπάρκα – Η απόφαση του σταθμού !!!

Για ακόμη μια φορά η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της δεν θα βγουν στον αέρα του MEGAλόγω των ραγδαίων εξελίξεων σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία. Οι Ρώσοι έχουν μπει σε πολλές πόλης της χώρας, ο τρόμος τους έχει κυριεύσει όλους, ενώ ήδη μετράμε πολλά θύματα, ανάμεσα τους Έλληνες αλλά και παιδιά.

Μάλιστα, η εκπομπή Mega Καλημέρα, βγήκε με δυο ώρες καθυστέρηση στον αέρα του σταθμού, καθώς λόγω των εξελίξεων, η εκπομπή Κοινωνία ώρα Mega άργησε να κλείσει.

Η ανάρτηση της Μπάρκα για την εκπομπή της

Μάλιστα, η Δανάη Μπάρκα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε σχετικά ανάρτηση ανακοινώνοντας πως δεν θα εμφανιστεί στο πλατό.

Εκτός MEGA ξανά η Δανάη class=

Πηγή : youweekly.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ