«Έκλεισε» στόματα ο Μάριος Αθανασίου για Κασσελάκη: «Μας πειράζει αν ο πρωθυπουργός έχει άνδρα σύντροφο και όχι αν χτυπά την γυναίκα του;» (video) !!!

Την άποψη του για τον Στέφανο Κασσελάκη και τα ομοφοβικά σχόλια που έχουν ακουστεί σε βάρος του, εξέφρασε ο Μάριος Αθανασίου σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής “Τo Πρωινό” και τη δημοσιογράφο Άννα Καλλινίκου.Ειδικότερα, ο Μάριος Αθανασίου δήλωσε: «Όποιος και να βγει, είτε ο Στέφανος Κασσελάκης είτε η Έφη Αχτσιόγλου, θα μπορέσει να αντιμετωπίσει στα ίσια τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Δε βρίσκω λάθος το προεκλογικό σποτ στη Μακρόνησο. Δε βρίσκω τίποτα λάθος. Δε ξέρω ακριβώς τι μας ενοχλεί. Δε ξέρω τι ενοχλεί τον καθένα σε κάθε περίσταση. Μια πρόταση, μια φράση, μια εικόνα, δε ξέρω γιατί μπορεί να προσβάλλει κάποιον που δεν έχει πάει ποτέ στη Μακρόνησο δε ξέρει τίποτα γι΄ αυτή.

Σαφώς υπάρχουν άνθρωποι που έχουν μια επαφή, γνωρίζουν, έχουν πονέσει το χώρο και ξέρουν την ιστορία του. Όλοι αυτοί όμως που αντέδρασαν, δεν αντέδρασαν γι’ αυτό το λόγο. Αντέδρασαν γιατί το έκανε ο Κασσελάκης και όχι εκείνοι. Ποια ακριβώς θέλουμε να είναι τα πρότυπά μας; Ας τα βάλουμε κάτω να τα συζητήσουμε. Ας κοιτάξει ο καθένας μέσα στο σπίτι του τι γίνεται, στη δουλειά του τι γίνεται, ας κοιτάξει τι έχει ζήσει μέχρι τώρα».

«Μη συζητάμε τέτοιες βλακείες μεταξύ μας, αν θα πει ο πρωθυπουργός, “ο σύζυγός μου από εδώ”. Αν χτυπάει τη γυναίκα του δηλαδή, είναι καλύτερα, ή αν κλέβει και παίρνουμε μίζες, αν τα τρένα τρακάρουν είναι καλύτερα… Μας πειράζει αν ο πρωθυπουργός έχει σύζυγό ή όχι» είπε, επίσης, ο Μάριος Αθανασίου.

Πηγή athensmagazine.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ