” Εκ των υστέρων ζήλεψα που δεν έπαιξα στις Άγριες Μέλισσες ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα συνέντευξη παραχώρησε ο ηθοποιός Τάσος Νούσιας ο οποίος και παίζει στην Έξαψη και μίλησε και για τις Άγριες Μέλισσες όπου και τόνισε πως ζηλεύει που δεν έπαιξε . Δείτε τι λέει και παρακάτω :

Πέρυσι σου είχε γίνει πρόταση για να παίξεις τον ρόλο του Δούκα Σεβαστού στις Άγριες Μέλισσες.

“Αυτό δεν έγινε γιατί δεν ήθελα να παίξω σε μία καθημερινή σειρά. Το να είμαι σε ένα σίριαλ 120 επεισοδίων με τρόμαξε και νομίζω ότι δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω γιατί έτρεχαν κι οι παραστάσεις παράλληλα. Δεν ξέρω πραγματικά πως τα καταφέρνουν οι συνάδελφοι, που κάνουν σπουδαία δουλειά και ουσιαστικά εισήγαγαν τη μυθοπλασία στη νέα εποχή. Οφείλω να πω εκ των υστέρων ζήλεψα με θετικό τρόπο και είπα “Γιατί να μην είμαι κι εγώ σε αυτήν την εξαιρετική δουλειά;”. Αλλά θεωρώ ότι την ίδια στάση θα κρατούσα έτσι κι αλλιώς. Η Έξαψη είναι ένα σίριαλ που γυρίζεται με όρους εβδομαδιαίου”.

Πώς σου φαίνεται ο Λεωνίδας Κακούρης σε αυτόν τον ρόλο;

“Είναι πολύ ακριβής, πολύ μεστός, είναι υπέροχος. Όταν βλέπω καλλιτέχνες να έχουν δομήσει τόσο σωστά ένα ρόλο, γίνομαι θαυμαστής τους. Μου αρέσει πολύ αυτό που έχει κάνει ο Λεωνίδας αλλά και οι υπόλοιποι συνάδελφοι, από τους νεότερους μέχρι τους πιο έμπειρους”.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ