Όπως είδαμε χθες στο Mega Καλημέρα και στη Βασιλική Μπασιούρη παραχώρησε συνέντευξη ο γνωστός σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος ο οποίος και αναφέρθηκε με καυστικό τρόπο σε πολλά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης .Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής
«Η showbiz στην Ελλάδα είναι στα πατώματα, είναι κάτι ασήμαντοι άνθρωποι, στους οποίους δίνουνε λόγο τα κανάλια να υπάρχουν. Όλοι είναι υπερεκτιμημένοι στην showbiz», είπε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος.
Για το «My Style Rocks», ο ίδιος ανέφερε: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από Βατερλώ σε Βατερλώ πάει. Στη θέση της παρουσιάστριας έπρεπε να είναι η Χριστοπούλου. Ο Κουδουνάρης κάτι πρέπει να κάνει για να προβληθεί, για να είναι γνωστός. Κανείς δεν τον ξέρει στην Ελλάδα. Είναι δυνατόν σε αυτή την εκπομπή να βάλουν παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου;».
«στο GNTM δεν τους φτάνει η αποτυχία η φετινή θέλουν και του χρόνου… Η Βίκυ Καγιά έχει γίνει υστερική, ουρλιάζει χωρίς λόγο. Ο Γιώργος Καράβας είναι διακοσμητικό στοιχείο. Που πας καραβάκι με τέτοιο καιρό; Ο Αλέξης Παππάς έχει πολλή έπαρση. Ο Σάκης Τανιμανίδης πια δεν κάνει να παρουσιάζει τίποτα. Ο Γιώργος Λιανός είναι μια χαρά».







