Έφη Θώδη : Ξεσπά κατά της Μαρίνας Σάττι – ” Είμαι η ιστορία της Ελλάδος ! Ούτε η μάνα της δεν την ξέρει , το τραγούδι είναι γατοξέρασμα ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Super Κατερίνα μίλησε η Έφη Θώδη και έριξε τα βέλη της προς τη Μαρίνα Σάττι και στο Ζάρι . Πιο συγκεκριμένα είπε

«Θα το ήθελε πολύ να είναι σαν το “Γλύκα γλύκα” το τραγούδι της. Και πρώτον να διευκρινίσουμε γιατί ο κόσμος έχει μυαλό και ξέρει πολύ καλά ποιο είναι το “Γλύκα γλύκα”. Το “Γλύκα γλύκα” είναι δικό μου, γράφτηκε μόνο για εμένα. Πρώτη εκτέλεση την έχω κάνει με τον Γιώργο Δημητρόπουλο στο κλαρίνο. Η μαϊμού όσο ψηλά και να φτάσει, ο πισινός της φαίνεται.

Γιατί το είπε αυτό; Δε μπορώ να καταλάβω. Δηλαδή δε μπορούσε να πει το όνομά μου; Τι έπαθε δηλαδή; Δε θα μιλάμε με την ιστορία μας; Γιατί εγώ είμαι μια ιστορία. Είτε το θέλουν είτε όχι, είμαι η ιστορία της Ελλάδος. Εγώ δημιούργησα αυτά τα τραγούδια, σε αυτόν το χώρο και να το πάρουν πολύ καλά χαμπάρι και η Σάττι και όλοι αυτοί που δουλεύουν χάρη σε εμένα. Εγώ έβαλα το δημοτικό τραγούδι, το λαϊκοδημοτικό τραγούδι μέσα στα σαλόνια, μέσα στον κόσμο. Γύρισα την νεολαία στα κλαρίνα», είπα αρχικά η Έφη Θώδη.

«Δεν την ξέρει και κανένας την Μαρίνα Σάττι. Ούτε η μάνα της δεν την ξέρει! Πού πάει με αυτό το ρεζίλι το τραγούδι; Αυτό είναι ένα γατοξέρασμα. Καθόλου δεν μου άρεσε. Ένα τραγούδι για ανθρώπους που δεν έχουν νοημοσύνη. Πού θα πάμε με αυτό; Πάλι θα πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι γι’ αυτή την αηδία», ανέφερε στη συνέχεια για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ