Έφη Σαρρή για Λάκη Λαζόπουλο : ” Δεχόμουν κανονικό μπούλινγκ , δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι μου ” !!!

Στο Πρωινό Σου Σου μίλησε χθες η Έφη Σαρρή και αναφέρθηκε στη σάτιρα που είχε δεχτεί στο παρελθόν από τον Λάκη Λαζόπουλο . Πιο συγκεκριμένα είπε

Ειδικότερα, ανάμεσα σε άλλα, η Έφη Σαρρή δήλωσε στον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριετή πως «κάτι έχω παρακολουθήσει για όλο αυτό που γίνεται με τον Μάρκο Σεφερλή τον τελευταίο καιρό και θεωρώ ότι στη σάτιρα θα πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει και ένα ταβάνι. Δεν μπορούμε δηλαδή να ξεφεύγουμε από τη σάτιρα και να πηγαίνουμε στην ύβρη. Υπάρχουν όρια στη σάτιρα, δεν είμαι από αυτούς που υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχουν όρια. Όχι, υπάρχουν όρια και αν δεν υπάρχουν πρέπει να τα βάλουμε εμείς ως πολιτισμένοι άνθρωποι και ως πολιτισμένος λαός πια».

«Εγώ έφτασα στα δικαστήρια πριν από χρόνια, που σημαίνει ότι ενοχλήθηκα τρομερά. Στεναχωρήθηκα τρομερά και πέρασα πολύ άσχημα γιατί ήταν μια φριχτή περίοδος. Δεν θεωρώ ότι εγώ σατιριζόμουν από τον Λάκη Λαζόπουλο αλλά θεωρώ ότι υπήρχε ένας χλευασμός και μια τρομερή ύβρις εναντίον μου»

«Δεν γινόταν γιατί υπήρχε κάποιος προσωπικός λόγος αλλά για λόγους τηλεθέασης. Είναι πάρα πολύ άσχημο να υπάρχει μια αρένα που να σφάζονται εκεί άνθρωποι και ηθικές. Δεν το συζητώ ότι ήταν μπούλινγκ, κανονικό μπούλινγκ, που γινόταν κάθε Τρίτη βράδυ και την επόμενη ημέρα και την μεθεπόμενη δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι μου γιατί αισθανόμουν ντροπή και χίλια δυο για τα οποία δεν ήμουν καθόλου υπεύθυνη. Δεν ίσχυε τίποτα από όλα αυτά» συμπλήρωσε, επίσης, η Έφη Σάρρη στον αέρα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Ελένης Τσολάκη στo OPEN.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ