Dress to Impress – Tα ωραιότερα φορέματα για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς !!!

Τα πάρτι και τα ρεβεγιόν δεν τελειώνουν στα Χριστούγεννα. Ακολουθεί η παραμονή της Πρωτοχρονιάς, που επίσης γιορτάζεται με σθένος: σαμπάνιες, πυροτεχνήματα, κομφετί και λάμψη παντού. Αυτό, επομένως, σημαίνει μία ακόμα γιορτινή εμφάνιση για την οποία πρέπει να μεριμνήσετε.  Η καλύτερη επιλογή για ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι είναι να φορέσετε ένα εντυπωσιακό και σικ φόρεμα. Η ποικιλία σε σχέδια θα διευκολύνει τα διλήμματα σας αναφορικά με το στιλ που θέλετε να υιοθετήσετε (πιο επίσημο, πιο χαλαρό, πιο σέξι), ενώ σας προσφέρει τη δυνατότητα για διάφορους στιλιστικούς συνδυασμούς είτε μίνιμαλ είτε μαξιμαλιστικούς. 

Αυτό που μετράει, λοιπόν, είναι η διάθεσή σας αναφορικά με το πώς θέλετε να αποδεχτείτε τη νέα χρονιά και οι επιλογές σε φορέματα που μπορείτε να κάνετε περιλαμβάνουν από τα διαχρονικά LBDs, που ταιριάζουν άψογα σ’ ένα πάρτι για την Πρωτοχρονιά, και μπορείτε να τα συνδυάσετε με τα λαμπερά σας κοσμήματα και τα party shoes σας με μεγάλη στιλιστική ευκολία, τα φορέματα με πούλιες, που είναι συνώνυμα του party dressing, όπως και αυτά σε metallic υφές, και τα φορέματα από βελούδο, που αποπνέουν πολυτέλεια και αριστοκρατική διάθεση, όπως και εκείνα από άλλα πολυτελή υφάσματα όπως ο ταφτάς και η δαντέλα. 

Επίσης, αξίζει να δώσετε μια ευκαιρία στα μάξι φορέματα, τα οποία συνήθως συνάδουν με το “formal style” μιας και βρίσκονται πιο κοντά στη λογική του “gown”, ενώ αν θέλετε να ακολουθήσετε την τάση του σέξι, τα μίνι φορέματα, που επέστρεψαν δυναμικά στη μόδα φέτος, είναι η κατάλληλη επιλογή για να πετύχετε το ύφος. Τέλος, μη διστάσετε να επενδύσετε σε έντονα χρώματα, όπως το μοβ, το φούξια, το πράσινο, το μπλε, αφού φέτος η μόδα προτάσσει το happy dressing και ασφαλώς το συναίσθημα της χαράς είναι αυτό που αρμόζει καλύτερα σε μια περίσταση όπως η υποδοχή του νέου χρόνου. 

Editor’s choices 

Μίνι φόρεμα με πούλιες, MICHAEL Michael Kors.

Μπορντό ασύμμετρο crepe φόρεμα με φτερά, 16Arlington.

Μίντι φόρεμα από ταφτά και δαντέλα, Self-Portrait.

Metallic φόρεμα μ’ έναν ώμο, ARTCLUB

Πηγή :harpersbazaar.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ