Δημοσθένης Βεργής για Στέφανο Κασσελάκη : ” Δεν θα πήγαινα με έναν τέτοιο γκέι ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Super Κατερίνα μίλησε ο Δημοσθένης Βεργής και αναφέρθηκε στο γάμο του Κωνσταντίνου Πλεύρη και της Τζόρτζια Σιακαβάρα αλλά και στο Στέφανο Κασσελάκη .Πιο συγκεκριμένα είπε

Ο Πλεύρης είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει
«Με περιποιείται η γυναίκα μου και όλοι ζηλεύουν που έχω πάρει μία μικρή γυναίκα. Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης με αντέγραψε. Μόνο αυτός; Και άλλοι. Είμαι ο πιο φυσικός άνθρωπος. Ο Πλεύρης είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει. Έχω πρόσκληση και την περιμένω. Μου το είπε ότι θα σου στείλω την πρόσκληση. Στάσου, δεν ξέρεις αύριο τι συμβαίνει» ανέφερε αρχικά ο Δημοσθένης Βέργης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης
«Αν ήμουν εγώ, δεν θα πήγαινα με ένα τέτοιο γκέι. Παρόλο που έχω και στο κόμμα γκέι ανθρώπους, αλλά δεν κάνω διαγραφές. Δεν έχει πολιτική μέσα, είναι savoir vivre. Είναι ένα παιδί ουρανοκατέβατο. Ο Tyler μου φαίνεται χαζοβιόλης».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ