Δήμος Βερύκιος : ” Γυναίκα επί εποχή Κοντομηνά πήρε μεταγραφή για να έρθει στον Alpha με ένα εκατομμύριο ευρώ ”

Στο Status με το Κωνσταντίνο Καμέα βρέθηκε ο Δήμος Βερύκιος και είπε

«Ενοχλήθηκαν οι ανέραστοι με τη δήλωσή μου για την Έλλη Στάη, αυτοί που έχουν ανασφάλεια στη δουλειά τους, που δεν βγάζουν πρώτη ύλη. Είδες, Έλλη; Το είπες εσύ και δεν έγινες θέμα. Το είπα εγώ και έγινες θέμα. Έμαθαν και οι πέτρες ότι είσαι μία έφηβη ετών 70», ανέφερε για την Έλλη Στάη.

«Δεν έχω δει πιο σκληρή διαπραγματεύτρια για τον εαυτό της από την Ελένη Μενεγάκη. Με σταματούσε στον διάδρομο την περίοδο της αντιπροεδρίας και μου έλεγε: τι κάνεις, πάρε λεφτά. Ξέρει πότε πρέπει να κλείσει την πόρτα και την κλείνει πάντα μόνη της. Θα επιστρέψει στην τηλεόραση», δήλωσε στη συνέχεια για την Ελένη Μενεγάκη.

«Εγώ ξέρω – δεν θα πω το όνομα, μη γίνουμε πάλι κουλουβάχατα – γυναίκα που πήρε μεταγραφή για να έρθει στο κανάλι από τον Δημήτρη Κοντομηνά ένα εκατομμύριο. Μα πώς φτάσαμε, ρε παιδιά, στην πτώχευση; Υπήρχε μία στρεβλότητα σε όλα τα επίπεδα», αποκάλυψε σε άλλο σημείο της κουβέντας ο Δήμος Βερύκιος.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ