Δήμος Αναστασιάδης : ” Το σεξ είναι υπερεκτιμημένο , όσο σημαντικό είναι το επιδόρπιο ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Mega Καλημέρα μίλησε ο Δήμος Αναστασιάδης και είπε τα εξής

«Ήμουν ασχημόπαπο στο σχολείο. Είχα κατακτήσεις και φλερτ γιατί εξέπεμπα μία γοητεία. Θα ήθελα να με έχω μπαμπά, είμαι κάλος. Θα ήθελα να αποκτήσω κι άλλο παιδί αρκεί να μπορώ να ανταποκριθώ. Θεωρώ κωμικό να πάω στην εκπομπή της συντρόφου, Τζένης Θεωνά και να λέμε τα οικογενειακά μας», είπε αρχικά ο Δήμος Αναστασιάδης.

«Δεν θα πάω ούτε στην εκπομπή «Μπαμπά-δες», γιατί πρώτη επιλογή μου θα ήταν η εκπομπή της Τζένης. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι τηλεοπτικό, είναι έκτος πλάνου», συμπλήρωσε.

Ποια η γνώμη του για την απιστία;

Όπως αποκαλύπτει, «δεν συγχωρώ την απιστία. Έχω απιστήσει και έχω απατηθεί άλλα είναι στη ζωή. Είναι πιο εύκολο να απατηθείς από το να απιστήσεις. όταν απατηθείς, άπλα φεύγεις».

Και συμπλήρωσε ο Δήμος Αναστασιάδης: «Έχω δεχτεί φλερτ από άντρες και από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Το σεξ είναι υπερεκτιμημένο, σαφώς παίζει ρόλο σε μία σχέση ζωής άλλα όχι πρωταγωνιστικό. Όσο σημαντικό είναι το επιδόρπιο είναι και το σεξ. Είναι λίγο χαζό να ξεκινήσεις μία σχέση ζωής μονό επειδή το σεξ είναι καλό».

Ο Δήμος Αναστασιάδης πραγματοποιεί εμφανίσεις στην Κύπρο καθώς και ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο «Αναπάντεχα».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ