Δημήτρης Σταρόβας : ” Σήμερα ήταν η πιο δύσκολη στιγμή μου σκηνικά – Έχω επανέλθει κατά 90 % ”

Σε συναυλία στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο Δημήτρης Σταρόβας και μετά είπε στο Πρωινό του ΑΝΤ1

«Σήμερα ήταν η πιο δύσκολη στιγμή μου σκηνικά. Είχα να νιώσω έτσι από πιτσιρικάς που είχα το άγχος της απειρίας. Αν θες να είσαι καλός σε αυτή τη δουλειά, πρέπει να το πιστεύεις κιόλας ότι είσαι καλός. Προσπαθώ να επανέλθω. Με την κιθάρα είμαι εντάξει, αλλά με δυσκολεύει ο λόγος.

Είχα κι έχω πρόβλημα συγχρονισμού κιθάρας με λόγο. Έχω επανέλθει κατά 90%. Η πρόοδος στην κιθάρα είναι πολλαπλάσια του λόγου. Είχα λίγο άγχος σήμερα, αλλά είναι στον χαρακτήρα μου, στην πιο άσχημη κατάσταση πάντα να βλέπω κάτι θετικό, αυτό ψάχνω.

Ο άνθρωπος έχει δυνάμεις που ούτε φαντάζεται. Αυτό διαπιστώνω τώρα. Ήξερα ότι ο κόσμος με αγαπάει και το εισπράττω καθημερινά στο δρόμο, στα μαγαζιά. Πάω να πάρω έναν καφέ ή στο σούπερ μάρκετ και ανεξαρτήτως ηλικίας μού λένε “σιδερένιος, σε αγαπάμε”», είπε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ