Δημήτρης Ουγγαρέζος : ” Θέλω να είμαι σε αυτή την παρέα που συμφώνησα , υπέγραψα και που θέλω να είμαι ” !!!

Όπως είδαμε χθες δηλώσεις στο Open weekend παραχώρησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ο οποίος και αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη αλλά και στη μεσημεριανή εκπομπή . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

“Η δουλειά μου είναι η ζωή μου, ζω μέσα από αυτό. Καταλαβαίνω ότι ακούγεται λίγο θλιβερό, αλλά μέσα από αυτό αναζωογονούμαι κι επειδή πραγματικά το αγαπώ, παίρνω ενέργεια και ισορροπώ”, είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Για την Ελένη Μενεγάκη και την παρουσία του στη μεσημεριανή εκπομπή, είπε: “Δεν θέλω καθόλου, όπως δεν μπήκα σε αυτή τη συζήτηση, δεν θα μπω τώρα και δεν θα μπω ποτέ. Είναι όλα καλά, αυτό μένει, αυτό θέλω να έχετε στο μυαλό σας, όσοι ενδιαφέρεστε και σας ευχαριστώ πολύ. Κάνουμε συνέχεια πράγματα, το βλέπετε, η ενότητά μου, κάνουμε συνεντεύξεις. Στην παρέα είμαστε με την καλύτερη των διαθέσεων, αυτό είναι το πιο σημαντικό, να περάσει ο κόσμος που μας παρακολουθεί καλά”.

“Θέλω να είμαι σε αυτήν τη παρέα, που συμφώνησα, που υπέγραψα και που θέλω πολύ να είμαι. Το πώς θα είμαι, το καθορίζουν άλλοι. Αυτό που εγώ οφείλω να κάνω είναι να είμαι όποτε με χρειαστούν stand by με τον καλύτερό μου εαυτό. Δεν βάζουμε ποτέ το εγώ μας πάνω από την ομάδα” είπε κλείνοντας ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ