Δημήτρης Οικονόμου : ” Eίδα τηλεαστέρες που κάνουν τους πονηρούς , να λένε ” αποκλειστήκαμε ” , πως θα πάμε στις δουλειές μας ”

Μία αναφορά στο απαγορευτικό που είχε βγει για τα πλοία σε πολλά από τα νησιά της χώρας έκανε ο Δημήτρης Οικονόμου το πρωί της Δευτέρας, στον αέρα του “Σήμερα”.UnmuteRemaining Time -0:01 Fullscreen

Advertisement

Θυμίζουμε ότι ανάμεσα σε αυτούς που ενημέρωσαν ότι ίσως να μην μπορέσουν να εμφανιστούν στις εκπομπές του λόγω του απαγορευτικού ήταν και ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος επισκέφθηκε την Τήνο αυτό το Σαββατοκύριακο.

Έληξε το απαγορευτικό απόπλου. Ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύς κόσμος στα λιμάνια. Γυρίζει ο λαός. Κάποιοι χρειάστηκε να πάρουν μια μέρα παραπάνω, λίγη ταλαιπωρία υπήρξε. Άλλοι δεν έφυγαν, άλλοι δεν επέστρεψαν…” είπε ο Δημήτρης Οικονόμου.

Ο Δημήτρης Οικονόμου ανέφερε στη συνέχεια: “Πάντως το ξέραμε αυτό. Το λέω γιατί μερικοί, είδα κάποιους τηλεαστέρες που κάνουν τους πονηρούς, να λένε αποκλειστήκαμε, και πώς θα πάμε αύριο στις δουλειές μας… Παιδιά το ξέραμε αυτό από την περασμένη εβδομάδα”.

Και πρόσθεσε: “Μας είχαν ενημερώσει ως μεγάλη πιθανότητα ότι πάμε για κόκκινο συναγερμό. Εντάξει, θες να φύγεις. Φύγε. Κι εγώ έφυγα, αλλά έφυγα οδικώς. Δε μπορούσα να επικαλεστώ και καλά το απαγορευτικό“.

Πηγή Yupiii.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ