Δήμητρα Βαμβακούση : ” Μετά τη γέννηση της κόρης μας δεν ήταν η πιο όμορφη περίοδος ”

Στο περιοδικό ΟΚ ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση παραχώρησαν μια κοινή συνέντευξη και είπαν

«Η σχέση μας έχει εξελιχθεί σίγουρα και ως προς την οικειότητα και ως προς την μεταξύ μας συνεργασία. Εξάλλου με το που γίναμε ζευγάρι μπήκαμε σε πολύ βαθιά νερά. Μιλάω κυρίως για την υπευθυνότητα που αποκτάς όταν έρχεται στον κόσμο ένα παιδί», είπε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Όσον αφορά στην περίοδο μετά τη γέννα, η Δήμητρα Βαμβακούση εξομολογήθηκε: «Δεν μπορώ να πω ότι ήταν η πιο όμορφη περίοδος, αλλά έχω ανθρώπους που με αγαπάνε. Όσο περνάει ο χρόνος μαθαίνω να προχωράω εκεί που νόμιζα ότι δεν αντέχω, γίνομαι πιο δυνατή. Στην αρχή ήθελα να επανέλθει γρήγορα το σώμα μου, ήταν περίεργο για εμένα, γέννησα φυσιολογικά,. θήλασα, ξενύχτησα γιατί ήθελα να προσφέρω το καλύτερο στο μωρό μου με ότι έχει προκαθορίσει η φύση».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ