
Λίγο πριν τη παράσταση της η κάμερα του Πρωινού Σαββατοκύριακου συνάντησε τη Δήμητρα Ματσούκα έξω από το θέατρο και είπε
Η Δήμητρα Ματσούκα επέστρεψε στις θεατρικές υποχρεώσεις της στην παράσταση «Η Κόμισσα της Φάμπρικας» στο Embassy Theater μετά τη δικαστική περιπέτεια που είχε.
Να σημειώσουμε πως η γνωστή ηθοποιός πήρε αναβολή στη δίκη της, η οποία ορίστηκε για τις 2 Δεκεμβρίου, καθώς αντιμετωπίζει κατηγορίες για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Όπως έγινε γνωστό, το βράδυ της Τετάρτης 19 Νοεμβρίου συνελήφθη στη συμβολή των οδών Αθηνάς και Δανάης στη Βουλιαγμένη, αφού φέρεται να οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα, χωρίς να διαθέτει δίπλωμα, ενώ το όχημά της δεν έφερε πινακίδες. Η αναβολή στη δίκη της γνωστής ηθοποιού δόθηκε προκειμένου να προσκομίσει τις βεβαιώσεις ότι έχει πληρώσει τις κλήσεις της Τροχαίας.
Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σαββατοκύριακο» και η Μαρία Κοκολάκη συνάντησαν την Δήμητρα Ματσούκα λίγο πριν τη χθεσινή της παράσταση έξω από το θέατρο, με την ηθοποιό να αποκαλύπτει πως θα κινηθεί νομικά κατά της εκπομπής που την ηχογράφησε χωρίς τη συναίνεσή της.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Δεν ήρθα με τα πόδια, με έφεραν στο θέατρο. Δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω για αυτό που συνέβη. Δεν είχα άγχος που επέστρεψα στη σκηνή, παίζουμε αυτή την παράσταση αρκετό καιρό. Νιώθω καλά γιατί νομίζω ότι αποκατέστησα την αλήθεια. Ζήτησα συγγνώμη ως όφειλα και πάμε για άλλα. Δεν στεναχωρήθηκα με τα σχόλια των δημοσιογράφων. Είμαι συμφιλιωμένη με την πραγματικότητα. Την ξέρουμε όλοι. Εντάξει…
Ισχύει ότι μια εκπομπή με ηχογράφησε χωρίς την άδεια μου. Νομίζω θα κάνω μήνυση για αυτό. Είναι ένα δικαίωμα, το οποίο καταπατείται στον απόλυτο βαθμό. Το να γνωρίζει δηλαδή ο άνθρωπος που καλείται να μιλήσει για κάτι, ότι ηχογραφείται και πόσο μάλλον να χρησιμοποιηθεί κιόλας αυτό σε εκπομπή» τόνισε η Δήμητρα Ματσούκα.







