Δήμητρα Αλεξανδράκη : ” Στο καλό να πάει , καλά να είναι και μακριά ”

Στο κανάλι του Κωνσταντίνου Βασάλου στο Raw House βρέθηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη και αναφέρθηκε στα unfollow στο instagram και στο τι συνέβη ανάμεσα στην ίδια και στο Δημήτρη Αλεξάνδρου . Πιο συγκεκριμένα είπε

“Έκανα unfollow. Εγώ δεν κάνω, δεν με ενδιαφέρει, δεν ασχολούμαι καθόλου με τα follow και τα unfollow, αλλά τώρα έκανα πρόσφατα γιατί μου γύρισε το μάτι με κάτι. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν θέλω ούτε να παρακολουθώ τη ζωή του, ούτε να τον βλέπω ζωγραφιστό. Δε θέλω να πω ποιος είναι αυτός, για ποιο λόγο. Να δώσουμε τώρα και να αρχίσουν να λένε τι έγινε και τι αλλιώς και τι το ένα και τι το άλλο. Δε θέλω να πω. Όσοι δεν είναι άνθρωποι…”

Στη συνέχεια, έγινε μια αναφορά στην άρνηση της influencer να μιλήσει για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στο “Πρωινό”, με την ίδια να εξηγεί: “Μου κάνεις μια ερώτηση, άμα δε θέλω να την απαντήσω, δεν την απαντάω. Δε θέλω να την απαντήσω, τελειώσαμε εδώ πέρα, το λήξαμε”. Όταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος ρώτησε εάν έχει τσακωθεί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, η Δήμητρα Αλεξανδράκη απάντησε “Δεν αφορά κανέναν. Ο,τι ήταν το είπα στον ίδιον και τελείωσε. Εγώ δεν κάνω αυτά τα καραγκιοζιλίκια που κάνουν και βγαίνουν και κράζουν ο ένας τον άλλον στις εκπομπές. Εγώ ότι πρόβλημα έχω με κάποιον άνθρωπο τον παίρνω τηλέφωνο και το λύνω ή το κόβω. Διάφοροι που έχουν πρόβλημα ο ένας με τον άλλον, αντί να πάρουν τηλέφωνο ο ένας τον άλλον, κάθονται και τα λένε σε διάφορες εκπομπές. Είστε ελεεινοί! Εγώ όταν έχω πρόβλημα με κάποιον θα τον πάρω τηλέφωνο και τελειώσαμε”.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ