Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Έχω αρχίσει τις προετοιμασίες για τον γάμο αλλά δεν έχω κουμπάρους» !!!

Για τις προετοιμασίες του γάμου της μίλησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στους δημοσιογράφους λέγοντας τα εξής

«Έχω αρχίσει τις προετοιμασίες αλλά όταν δεν έχεις κουμπάρους αγχώνεσαι. Υπάρχει ένα θέμα, οπότε θα δούμε τελευταία στιγμή, κάποιος θα βρεθεί να μας αλλάξει στέφανα. Έχω την Ιωάννα Τούνη, την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μαζί με μια άλλη φίλη παράνυφο, δυο ξανθιές μια μελαχρινή. Μπορεί να φύγει κάποια για να μας παντρέψει ή μπορεί να μας παντρέψει η Ιωάννα με τον Δημήτρη.

Το νυφικό, ενώ πηγαίναμε πάρα πολύ καλά, κολλήσαμε κι εκεί. Έχουμε ένα θέμα με τα μανίκια.

Δεν θα υπάρχουν κάμερες, δεν θα υπάρχει πολύς κόσμος. Δεν θα υπάρχουν από την πλευρά τη δικιά μου σχεδόν καθόλου συγγενείς. Θα γίνει σε πολύ κλειστό κύκλο. Είναι μια ιερή στιγμή, δεν θέλω να κάνω τον γάμο μου τσίρκο και να έχουμε άτομα που θα έρθουν μόνο για το στόρι και να ρίχνουν τις κατάρες από πίσω»

Απαντώντας σε ερώτηση για το My Style Rocks, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το My Style Rocks και γενικότερα η περίοδος εκείνη ήταν η χειρότερη στη ζωή μου».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ