Δήμητρα Αλεξανδράκη : ” Aν δεν έχεις γνώσεις , πώς θα γίνεις παρουσιάστρια κουκλίτσα μου ” ?

Στο breakfast@star και στη Μυρσίνη Κοντού μίλησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη και είπε τα εξής

«Το τι κάνει ο καθένας στο προφίλ του είναι δικαίωμά του. Ο κόσμος μπορεί να σχολιάζει, αλλά όχι να βωμολοχεί. Το “Tv stars παρουσιάστε” θα βγάζει παρουσιαστές; Καλή καριέρα. Για να γίνεις παρουσιαστής δεν πρέπει να έχεις γνώσεις; Να έχεις σπουδάσει; Αν δεν έχεις γνώσεις, πώς θα γίνεις παρουσιάστρια κουκλίτσα μου;», είπε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είπε στη συνέχεια: «Πρέπει να ντρέπονται όσοι σχολιάζουν αρνητικά τη φετινή συμμετοχή της χώρας μας στη Eurovision. Το βίντεο κλιπ δείχνει ακριβώς την Ελλάδα».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ