Δίκη Φιλιππίδη : Κατέθεσε για δεύτερη φορά η Ελπίδα Νίνου – ” Ο Πέτρος πήρε τον Κιμούλη μετά τις καταγγελίες σε βάρος του ” !!!

Όπως είδαμε χθες συνεχίστηκε η κατάθεση της Ελπίδας Νίνου η οποία και είπε τα εξής

Απαντώντας σε ερώτηση της πολιτικής αγωγής για το πως αντιμετώπισε τις καταγγελίες σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη, είπε πως: «Τότε κατάλαβα πως είναι να δολοφονείται μπροστά στα μάτια σου ο σύζυγος σου. Και το όπλο να το κρατάνε άνθρωποι που τους ταΐσες, τους φιλοξένησες, έμπαιναν στο σπίτι σου, κάνατε μαζί διακοπές, τους βάφτισες τα παιδιά τους. Όλοι αυτοί κρατούσαν όπλο και πυροβολούσαν το σύζυγο μου. Έφαγα σφαίρα στην καρδιά. Δεν είμαστε από τοίχο φτιαγμένοι».

Η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη δέχθηκε ερωτήσεις και για το πως αντιμετώπισαν τις καταγγελίες αλλά και για το ποιοι στήριξαν τον Πέτρο Φιλιππίδη, απαντώντας πως «Οι άνθρωποι φοβούνται. Είναι παρά πολύ γνωστά ονόματα, αλλά θα τους κρεμούσαν στα μανταλάκια». Η μάρτυρας αναφέρθηκε και στις πρώτες συναδέλφους του Πέτρου Φιλιππίδη που τον κατήγγειλαν στο ΣΕΗ, τονίζοντας: «Οι Αναστασοπούλου, Δροσάκη και Παπαχαραλάμπους πήγαιναν στα κανάλια και ζητούσαν βήμα για να κάνουν επώνυμες καταγγελίες. Σε διάφορες εκπομπές. Αυτά μου είπαν οι δημοσιογράφοι. Κάποιες εκπομπές δεν το δέχθηκαν από το νομικό τους τμήμα. Ο Πέτρος πήρε τον Κιμούλη μετά τις καταγγελίες σε βάρος του και ο κ. Κιμούλης του είπε ότι υπάρχουν καταγγελίες και για τον ίδιο. Το βράδυ μας πήρε ένας δημοσιογράφος από μεγάλο κανάλι και μας είπε το ίδιο πράγμα. Επικοινωνήσαμε με τον κ. Σοφό και μας είπε να κάνουμε ένα εξώδικο».

Όταν η μάρτυρας ρωτήθηκε για το κίνητρο της πρώτης γυναίκας που στράφηκε εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη, αφού όπως λέει η ίδια όλα ήταν ψέματα, η Ελπίδα Νίνου έκανε λόγο για εμμονή.

Ελπίδα Νίνου: «Είχε εμμονή. Μέχρι το 2020»

Πολ. Αγωγή: «12 χρόνια; Πως την εκδήλωσε;»

Ελπίδα Νίνου: «Πήγαινε στο θέατρο καθημερινά το 2007 να συναντήσει τη μητέρα της. Δηλαδή το παιδί του γιατρού πάει κάθε μέρα στο χειρουργείο για να δει τον γονιό του; Δεν είναι δυνατόν. Είναι εργασιακός χώρος. Να πας μια – δυο φορές ναι, αλλά όχι συνέχεια. Περιφερόταν στα καμαρίνια. Αν ήθελε να δει τη μητέρα της δεν έπρεπε να το κάνει στο θέατρο. Υπήρχαν τα τηλεφωνήματα. Το 2010 είδα τα μηνύματα…»

Πρόεδρος: «Γιατί λέτε το 2020 αφού φαίνεται να έχουν απομακρυνθεί; Μπορείτε να εξηγήσετε την εμμονή στα επόμενα χρόνια;»

Ελπίδα Νίνου: «Περίμενε κάτι από το Πέτρο σε σχέση με τη δουλειά. Έχει πει ότι ήθελε να κάνει έργο μαζί του. Ήταν μια κοπέλα που δεν δήλωνε ότι είχε της είχε συμβεί κάτι τραγικό. Είχε μια φαντασίωση με τον Πέτρο, έτσι το εξέλαβα εγώ. Μια πατρική φιγούρα; Δεν ξέρω…».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ