Δέσποινα Μοιραράκη : Η συνάντηση που είχε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο νοσοκομείο ! ” Της είπα…” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Πάμε Δανάη και στον Αλέξη Μίχα μίλησε η Δέσποινα Μοιραράκη η οποία και αναφέρθηκε στην απώλεια του συζύγου της αλλά και στην Αλίκη Βουγιουκλάκη .Πιο συγκεκριμένα είπε

«Το Cash or Trash είναι το φάρμακό μου, το απολαμβάνω υπερβολικά. Το τσαντάκι της Βουγιουκλάκη από τη Μοντέρνα Σταχτοπούτα εγώ δεν θα το αγόραζα γιατί έχω πράγματα από την Αλίκη. Η Αλίκη με πήρε μια μέρα την ώρα που έκανα εκπομπή και μου είπε “έλα Δεσποινάκι είμαι στην κουζίνα και μασουλάω και σε βλέπω”. Είχα πάει να δω την Αλίκη στο νοσοκομείο στο τέλος της ζωής της και της είπα “άντε σε περιμένουμε να έρθουμε στο σπίτι σου να φάμε γεμιστά”», είπε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Για τον θάνατο του συζύγου της, η Δέσποινα Μοιραράκη είπε: «Τώρα γίνεται η συνειδητοποίηση του χαμού του συζύγου μου. Πέρυσι ήμουν σε μια κατάσταση σοκ. Προσπαθώ με πολλή δουλειά και θέληση να το έχω στην καρδιά μου, αλλά να μην το κοινοποιώ».

Για τα περίφημα χαλιά της, η Δέσποινα Μοιραράκη είπε: «Έχει γίνει μάχη επώνυμων πελατών για χαλί σε έκθεσή μου. Τους καθησύχασα με πολύ ωραία διπλωματία. Μου έχει τύχει σε ζωντανό να πέσουν τα χαλιά πάνω μου. Σε τηλεοπτική δημοπρασία, ένα μεγάλο ολομέταξο χαλί είχε πουληθεί 18 εκατομμύρια δραχμές. Έχω νιώσει να κινδυνεύω στην Περσία γιατί η φράντζα μου είχε βγει από το μαντήλι, ήθελαν να με πάνε στη φυλακή. Μου έχει γίνει πρόταση γάμου και μου είπαν “έχεις 20 λεπτά χρόνο για να αποφασίσεις να πάμε τώρα στο τζαμί να σε παντρευτώ”».

Όσο για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί; Ανέφερε: «Μου έχει γίνει πολλές φορές πρόταση να παρουσιάσω πρωινή εκπομπή, δεν μπορώ να το κάνω εγώ αυτό. Μου έχουν προτείνει να κάνω το Deal. Δεν είμαι διψασμένη για να βγω στην τηλεόραση».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ