Δέσποινα Μοιραράκη : Η πρώτη ονομαστική εορτή μετά την απώλεια του συζύγου της – ” Παναγιά μου , φώτισέ μας να αντέχουμε ” !!!

Γιάννης Κοντούλης, μετά από μια σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Από εκείνη τη μέρα, η επιχειρηματίας προσπαθεί να επανέλθει στην καθημερινή της ζωή, έχοντας όμως για πάντα τον αγαπημένο της στην σκέψη της και την καρδιά της.

Σήμερα (15/8), η ίδια έχει την ονομαστική της εορτή και με αφορμή αυτή τη μέρα έκανε ένα συγκινητικό story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια δημοσίευσε στο προφίλ της μια εικόνα της Παναγίας με τον Χριστό και έγραψε: «Η των πάντων Ελπίς. Παναγιά, μου φώτισέ μας και δίνε μας δύναμη να αντέχουμε τα δεινά της ζωής. Χρόνια μας Πολλά!», έγραψε η Δέσποινα Μοιραράκη στο Instagram.

Πηγή faysbook.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ