Στο Καλύτερα Δε Γίνεται και στην Ελιάνα Χρυσικοπούλου μίλησε χθες η Δέσποινα Μοιραράκη και είπε τα εξής για τη περιπέτεια της υγείας της
«Μήπως ήταν καλό που σας λαχτάρησα με την υγεία μου για να ασχολείστε μαζί μου και να με αγαπάτε; Ήταν κάτι απρόοπτο γιατί τα μηνύματα που μου έδινε ο οργανισμός μου και τα καμπανάκια που χτυπούσαν τα αψήφησα. Αν το είχα προλάβει, δεν θα χρειαζόταν καν να νοσηλευτώ. Ίσως έβαλα και λίγο μυαλό. Πρέπει να δουλεύω λιγότερο», ανέφερε αρχικά η Δέσποινα Μοιραράκη.
«Η ανανέωση οφείλεται σε μένα προσωπικά. Δεν ήθελα να με βλέπω ίδια. Είχα παραμελήσει τον εαυτό μου και χρειαζόμουν μια ανανέωση. Τώρα το απολαμβάνω. Δεν έχω βρει ακόμη την ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και επαγγελματική ζωή μου. Αν είχα τον αντρούλη μου, θα έλεγα 9 η ώρα φεύγω, με περιμένει. Ευγνωμονώ τον Θεό για όλα όσα μου έχουν συμβεί. Έχω περάσει δύσκολες καταστάσεις και τραγικά γεγονότα αλλά παίρνω δύναμη από τις ευχάριστες στιγμές»







