«Δεν ψήφισα ποτέ…»: Κανείς δεν το περίμενε αυτό από το Γιώργο Νταλάρα!!!

Αίσθηση είχε προκαλέσει η δήλωση του Γιώργου Νταλάρα πως δεν ψήφισε ούτε μια φορά στη ζωή του ΠΑΣΟΚ, καθώς και ότι δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά για κανέναν πολιτικό. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για τη γνωριμία με την γυναίκα του.Μιλώντας στην εφημερίδα «6 Μέρες» ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε εκφράσει την απόστασή του από το ΠΑΣΟΚ, παρά το γεγονός ότι η γυναίκα του Άννα Νταλάρα πολιτεύτηκε με το συγκεκριμένο κόμμα, εκλέχτηκε βουλευτής και διετέλεσε και Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.Ο Γιώργος Νταλάρας, αφού είχε δηλώσει πως θα ήταν άδικο να πει ότι η επίθεση που δέχθηκε σε συναυλίες οφειλόταν στην πολιτική καριέρα της γυναίκας του, προσθέτει:

«Μα, γιατί με ταυτίζετε με το ΠΑΣΟΚ; Ήδη επί Ανδρέα Παπανδρέου είχα πει σε μια συνέντευξη ότι θα ήταν καλό να εισαγάγουμε πολιτικούς από την Άπω Ανατολή, γιατί τουλάχιστον εκείνοι όταν τους πιάσουν στα πράσα, κάνουν χαρακίρι. Ούτε μια φορά δεν ψήφισα ΠΑΣΟΚ. Κι ας είχε και σημαντικούς ανθρώπους με τους οποίους θα μπορούσα να συνεννοηθώ. Με τον Αλέκο Παπαδόπουλο π.χ ή τον Λαλιώτη, τον Τρίτση, τον Γεννηματά…».

Πρόσθεσε πάντως ότι είναι κρίμα που το κόμμα συρρικνώνεται και πως θα έπρεπε να αναγεννηθεί.

Πηγή athensmagazine.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ