” Δεν πηγαίναμε καλά και ο Θανάσης Βέγγος απαιτούσε να μην πάρει τα χρήματα που είχε συμφωνήσει ”

Στην Espresso και στο Νίκο Νικόλιζα μίλησε ο Αλέξανδρος Παρίσης και αναφέρθηκε στο Θανάση Βέγγο και στη συνεργασία τους . Πιο συγκεκριμένα είπε

Ειδικότερα, ο γνωστός θεατρικός επιχειρηματίας ανέφερε: Μορφή μεγάλη ο Χάρρυ Κλυνν. Αλλά δύσκολος στις συνεργασίες του. Ήταν και τελειομανής και τα ήθελε όλα δικά του στην παράσταση. Άφησε εποχή ο Κλυνν στο θέατρο, όταν συνεργαστήκαμε”

Όσον αφορά τη συνεργασία του με τον Κώστα Χατζηχρήστο, υπογράμμισε ότι “Τον Κώστα τον βρήκα να ζει σε ένα υπόγειο κάπου στη Λιοσίων. Τον πήρα και πήγαμε και μέναμε μαζί στο ξενοδοχείο “Παρκ” για τρία χρόνια. Μετά τον ανέλαβε ο Δημήτρης Θεοφίλου, που έχει τον Μαγεμένο Αυλό, και του έδωσε παράταση ζωής!”

Επιπλέον, ο Αλέξανδρος Παρίσης μίλησε για τον Κώστα Βουσά, δηλώνοντας πως “Ο Κώστας ήταν καλός άνθρωπος, αλλά πολύ γυναικάς, ρε παιδί μου! Όλα τα λεφτά του πήγαιναν στις γυναίκες. Όμως, ήταν ψυχούλα!”

Επιπλέον, αναφερόμενος στον Θανάση Βέγγο, τόνισε πως “Τον βάζω πάνω απ’ όλους. Η καλύτερη ψυχή απ’ όλους τους ηθοποιούς. Θυμάμαι δεν πηγαίναμε καλά στο Ακροπόλ και απαιτούσε να μην πάρει τα χρήματα που είχε συμφωνήσει. Και τελικά δεν τα έπαιρνε. Μιλάμε για Άνθρωπο, με κεφαλαία γράμματα!”

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ