” Δε ξέρεις πόσο χαίρομαι που αποχώρησαν Γκότσης και Πιλίδης ” !!!

Όπως είδαμε χθες δηλώσεις στο ” Ποιος είναι πρωινιάτικα ” έκανε η Ελισάβετ Σπανού η οποία και αναφέρθηκε στις σπουδές και στην εργασία της αλλά και απάντησε καυστικά για το Survivor All Star . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

«Δεν ξέρω πραγματικά από πού να το πιάσω. Εγώ έχω σταματήσει να το βλέπω. Εκ των πραγμάτων ενημερωνόμουν μέχρι τώρα που ήταν ο Γιωρίκας και ο Ηλίας (Γκότσης) μέσα, που ήταν οι πιο αγαπημένοι μου παίκτες», δηλώνει η Ελισάβετ Σπανού.

«Δεν καταλαβαίνεις πόσο χάρηκα που βγήκαν μέσα από αυτό το τσίρκουλο. Κανονικά θα πρέπει να λέμε Survivor αντί για τσίρκο», τονίζει η τραγουδίστρια, παραδεχόμενη ότι δεν έχει καταφέρει ακόμη να έρθει σε επικοινωνία με τους δύο αποχωρήσαντες παίκτες.

«Προφανώς η λίστα αφορούσε πολύ κόσμο. Απλά επειδή αυτό το πράγμα γίνεται κρυφά, όπως καταλαβαίνεις, αν θέλουν να ψωνίσουν 5-6 άτομα, δεν θα πάει όλο το παρεάκι, ένας θα πάει. Έχουν βάλει όλοι το δάχτυλο στο μέλι και έχουμε βγάλει αυτούς που κατέβασαν το… βάζο από το ράφι»,

«Υπάρχουν πολλοί locals που απασχολούνται από την παραγωγή, είναι πολύ εύκολο να τους προσεγγίσεις. Για μένα για ό,τι συμβαίνει ευθύνεται η παραγωγή απλώς φέτος νομίζω ότι πουλάει ακόμη περισσότερο το να τους ξεμπροστιάζει παρά το να τους κόψει», σημειώνει σε άλλο σημείο η Ελισάβετ Σπανού.

«Το Survivor έχει χάσει τόσο πολύ την αξία του. Υπάρχει επικοινωνία με τον έξω κόσμο, ακόμα κι όταν δεν υπάρχει τηλέφωνο», αποκαλύπτει η τραγουδίστρια για το reality επιβίωσης.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ