Δανάη Παππά : Ξεκαθαρίζει για τον Γιώργο Γεροντιδάκη – ” Είναι μια συνεργασία που παρεξηγήθηκε ”

Η κάμερα του Buongiorno συνάντησε τη Δανάη Παππά η οποία και είπε

«Δεν κάνω πισωγυρίσματα στην προσωπική μου ζωή. Αν τραβήξω τη γραμμή…γεια σας. Αργώ πάρα πολύ να τραβήξω την γραμμή, οπότε έχω εξαντλήσει τα πάντα μέσα μου. Δίνω ευκαιρίες πολλές και μετά τραβάω τη γραμμή και λέω τέλος, αυτό είχα, το έδωσα όλο, γεια σας. Δεν είναι εύκολος ένας χωρισμός αλλά δεν είναι και δύσκολος. Αν έχεις πάρει μια απόφαση, έχεις πάρει μια απόφαση. Είναι μια περίοδος που ψάχνω πολύ και εμένα, είναι περίοδος αναγέννησης.

Απογοητεύτηκα με πράγματα που άκουσα, όπου ακούς πολλά πράγματα, κράτα και μικρό καλάθι. Δεν μπορεί να με επηρεάσει κάτι περισσότερο. Δεν χρειάστηκε να συζητήσουμε κάτι με τον Γιώργο. Είχαμε μια πάρα πολύ καλή συνεργασία. Είναι κρίμα να το μικραίνουμε. Είναι μια συνεργασία που παρεξηγήθηκε», είπε μεταξύ άλλων η Δανάη Παππά.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ