Δανάη Μπάρκα : ” Πάντα κάτι θα πει ο κόσμος ”

Μπορεί το φετινό καλοκαίρι να μην κάνει ένα διάλειμμα διαρκείας, αφού πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Μάλιστα κύριε Ζαμπέτα”, ωστόσο η Δανάη Μπάρκα βρίσκει κάποιες μικρές ευκαιρίες για να κάνει τις εξορμήσεις της και να απολαύσει το ελληνικό καλοκαίρι.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός δέχτηκε αρκετή κριτική έπειτα από το πρόωρο τέλος της εκπομπής της στο Mega, με την ίδια να έχει δηλώσει πως εντυπωσιάστηκε με τον τρόπο που άλλα τηλεοπτικά πρόσωπα μίλησαν για το συγκεκριμένο γεγονός. Μέσα από πρόσφατη ανάρτησή της στο TikTok, η Δανάη Μπάρκα θέλησε να δώσει τη δική της συμβουλή για το πώς πρέπει να αντιδράμε στα σχόλια που ακόμα, σημειώνοντας πως στο τέλος πρέπει να εστιάζουμε στο να είμαστε καλά οι ίδιοι.

Ειδικότερα, δημοσίευσε ένα βίντεο που η ίδια απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα της Μεσσηνίας και σημείωσε: “Πάντα κάτι θα πει ο κόσμος. Τουλάχιστον κάνε αυτό που λέει η καρδιά σου για να είσαι εσύ καλά. Κι ας’ τους να λένε”.

Πηγή Yupiii.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ