Δανάη Μπάρκα : Η σπάνια εξομολόγηση για τον πατέρα της – ” Αυτός είναι ο λόγος που δεν τον ακούτε εσείς…”

Στο The 2 night show Βρέθηκε η Δανάη Μπάρκα και αναφέρθηκε στη σχέση με τη μητέρα της και το πατέρα της Νώντα . Πιο συγκεκριμένα είπε «Ξέρεις τι έχει που δεν της φαίνεται; Έχει το σύνδρομο του καλού παιδιού. Δεν θέλει ποτέ να πληγώνει, να στεναχωρεί, θέλει όλα να είναι καλά. Αυτό όταν επηρεάζει εμένα και μου λέει… “έλα πες κι εσύ” ή “μην πεις κι εσύ κάτι”. Όταν αυτό αρχίσει να έρχεται σε εμένα με ένα μήνυμα και ένα τηλέφωνο, εκεί πλέον θα μπουν όρια. Θα της πω: “άκου, είμαστε διαφορετικές προσωπικότητες”. Δεν έχει καταλάβει ότι έχω μεγαλώσει, αλλά αυτό είναι συγχρόνως και πολύ γλυκό. Έχω μπει στα 32».

Όσο για τον πατέρα της, Νώντα, είπε: «Ο μπαμπάς μου λέγεται Νώντας, είχε δύο μεγάλα νυχτερινά μαγαζιά στο Περιστέρι, τώρα δεν τα έχει. Ήταν και τα πρώτα μαγαζιά της περιοχής. Στο ένα από τα δύο έγινε το πάρτι της βάφτισής μου. Τώρα δουλεύει στην εστίαση.

Ως ζευγάρι τους γονείς μου δεν τους θυμάμαι, αλλά τους θυμάμαι και τους βλέπω πάντα στις μεγάλες χαρές και στις λύπες. Είναι ένας άνθρωπος που δεν ασχολείται με τον χώρο του θεάματος. Αυτός είναι ο λόγος που δεν τον ακούτε εσείς. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, γλυκός, καλός, που όλα μας τα καλοκαίρια τα περνούσαμε στα Γιάννενα. Έχουμε ζήσει υπέροχα. Τον αγαπάω πολύ, τον θαυμάζω για πολλούς λόγους. Πάντα ήμασταν κοντά. Τώρα λόγω δουλειά μπορεί να χαθώ αλλά για 2-3 μέρες που δεν θα μιλήσουμε στα τηλέφωνα.

Ο άλλος μπαμπάς που αναφέρω συχνά, που είναι ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ένας ηθοποιός, οπότε οτιδήποτε κι αν πω θα αναπαραχθεί πιο εύκολα. Για τον μπαμπά μου έχω πει πολλές ιστορίες στην εκπομπή, απλά δεν έχουν την ίδια αναπαραγωγή».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ