Δανάη Μπάρκα : H στιγμή που έμαθε για το έμφραγμα του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη – ” Παράτησα το αμάξι του , με πήγαν στο νοσοκομείο ”

Στο ΟΚ και στο Νίκο Γεωργιάδη μίλησε πρόσφατα η Δανάη Μπάρκα για το έμφραγμα του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη . Πιο συγκεκριμένα είπε

“Δεν αγχώνομαι για τίποτα πέρα από τα θέματα υγείας. Αυτό μου το επιβεβαίωσε η ίδια η ζωή δύο μήνες μετά, όταν ένας πολύ δικός μου άνθρωπος πέρασε ένα θέμα υγείας” τόνισε η Δανάη Μπάρκα.

Μιλάς για τη νοσηλεία του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη.

Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Το έμαθα σε ένα γύρισμα με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη για το Night Out. Παράτησα το αμάξι μου, με πήγαν στο νοσοκομείο… είναι κάποια γεγονότα που συμβαίνουν για να σου θυμίσουν τι είναι πραγματικά σημαντικό και τι όχι.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ