Χρύσα Ρώπα : ” Δυστυχώς φέρθηκα τόσο απαίσια στον Μιχάλη Ρέππα και τον Θανάση Παπαθανασίου ”

Στο ΟΚ και στο Μιχάλη Ροδόπουλο μίλησε η Χρύσα Ρώπα και είπε τα εξής

Η δημοφιλής ηθοποιός παραδέχτηκε πως φέρθηκε αντιεπαγγελματικά απέναντι στους Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, όταν αποχώρησε από την παράσταση “Συμπέθεροι από τα Τίρανα”.

Προσφάτως, αγαπώ πολύ τον Θανάση (σ.σ. Παπαθανασίου) και τον Μιχάλη (σ.σ. Ρέππα), αν και τους Μπαμπάδες με ρούμι εμείς το πρωτοανεβάσαμε, όμως δεν έτυχε να γνωριστούμε έτσι περισσότερο. Μετά τους έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό. Ο Θανάσης και Μιχάλης είχαν γράψει τους “Συμπέθερους απ’ τα Τίρανα” που ανέβηκε στο θέατρο Λαμπέτη, με φώναξαν, επέλεξα μάλιστα και τον ηθοποιό που ήθελα να είμαι ζευγάρι στο έργο, αλλά τελικά τους άφησα και πήγα να δουλέψω με τον Λάκη (σ.σ. Λαζόπουλο). Κάναμε τον Βιοπαλαιστή στέγη! στον Ελληνικό Κόσμο, 2.000 άτομα κάθε βράδυ για δύο χρόνια. Επειδή ο Λάκης τότε μου στάθηκε πάρα πολύ, οικονομικά εννοώ, μου είχε δώσει σπίτι να μένω, δυστυχώς φέρθηκα τόσο απαίσια στον Μιχάλη και τον Θανάση. Αυτό που μετράει πάρα πολύ είναι ότι ποτέ τους δεν σχολίασαν αυτή την αντιεπαγγελματική μου συμπεριφορά, ποτέ δε με φακέλωσαν” δήλωσε η Χρύσ Ρώπα.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ