Χρήστος Κούγιας : ” Aυτό είχες ως συνέπεια να κλονιστεί λίγο η σχέση μου με τη μητέρα μου ”

Στην εκπομπή του Aνέστη Ευαγγελόπουλου στο You Tube βρέθηκε ο Χρήστος Κούγιας και είπε τα εξής

Οι γονείς μας ναι μεν ήταν εξαιρετικοί γονείς στο πώς να μας μεγαλώσουν, ήταν και ταυτόχρονα και πολύ κακοί γονείς. Το κομμάτι της προσωπικής τους διαμάχης, νομίζω ότι είναι ευρέως γνωστό ότι η μητέρα μου και ο πατέρας μου σκοτώθηκαν στην κυριολεξία στα δικαστήρια για πάρα πολλά χρόνια, θεωρώ ότι έπρεπε να το αποβάλλουν αυτό από εμάς. Δε θα έπρεπε να μπαίνω εγώ στη μέση στις διαμάχες τους, όταν ήμουν 14-15 χρονών”.

Προσέθεσε, μάλιστα ότι “Ο πατέρας μου ήθελε να καθυστερήσει στη μάνα μου τη διατροφή, ερχόταν η μητέρα μου και μου έλεγε “Χρήστο ο πατέρας σου δεν έδωσε λεφτά αυτόν τον μήνα. Μπορείς να του πεις κάτι;”. Τον έπαιρνα εγώ, του το έλεγα και μου έλεγε μπαμπάς “Πάλι για λεφτά με πήρες;”. ήταν αυτή η διαδικασία. Ευτυχώς, σε αυτό το κομμάτι δεν την πήρε η μπάλα την αδελφή μου. Όσο μεγαλώσαμε εξομαλύνθηκαν οι σχέσεις τους και κόπηκαν αυτά. Αυτό είχε ως συνέπεια να κλονιστεί λίγο η σχέση μου με τη μητέρα μου, γιατί μικρός ήμουν πολύ κοντά με τη μαμά μου. Όταν στα 18 μου πήγα και έμεινα στον πατέρα μου, δεν εξελίχθηκε καλά για εμένα. Ο πατέρας μου χάρηκε πολύ, ήταν το όνειρό του να μένει με τα παιδιά του, το ήθελε, έμενε 12 χρόνια μόνος του. Είχε σίγουρα κάποιες σχέσεις αλλά δε συζούσε με κάποια κοπέλα. Το δίνω στους γονείς μου αυτό, είχαν τα παιδιά τους σε προτεραιότητα”.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ