Χρήστος Φερεντίνος : ” Έκανα πλάκα στον Σπύρο Παπαδόπουλο ότι θα ονομάσω την εκπομπή ” Σαν του Σπύρου ””!!!

Όπως είδαμε χθες στο Καλύτερα Δε Γίνεται μίλησε ο Χρήστος Φερεντίνος και είπε τα εξής

«Στον δρόμο που έχω ακολουθήσει έχω την δυνατότητα και την ευχέρεια. Ενδεχομένως σε κάποιους άλλους χώρους, κάποιος ηθοποιός που υπηρετεί το ποιοτικό θέατρο να μην μπορεί να μπει στο χώρο των διαφημίσεων όπως εγώ. Όλα μπορούν να γίνουν αλλά με τον τρόπο τους.

Η αλήθεια είναι ότι βλέποντας τον παλιό μου εαυτό τότε δεν με αναγνωρίζω. Τώρα είμαι πιο ήρεμος, πιο ώριμος για ένα τέτοιο παιχνίδι (σ.σ. Μονομάχος). Του Σπύρου Παπαδόπουλου η εκπομπή είναι τοτέμ, ίσα ίσα είναι τιμή μου. Του έχω κάνει και πλάκα και του είπα θα την ονομάσω “Σαν του Σπύρου”. Η εκπομπή του ήταν 11-12 χρόνια, έχουν περάσει οι μπάντες και είναι μια πολιτιστική κληρονομιά πια»

«Είναι δύσκολο να ενταχθούν οι φάρσες γιατί ζούμε σε μια εποχή πολιτικής ορθότητας, με πάρα πολύ στενά όρια που σου επιβάλλουν τι πρέπει να λες. Είναι δύσκολο οι φάρσες γιατί θέλουν μια ελευθερία και οι παρεξηγήσεις να είναι πιο εύκολες τώρα. Είναι εφικτές αλλά με πιο δύσκολο τρόπο. Θα κοιτάξω τα νούμερα τηλεθέασης αλλά δεν είναι το μόνο κριτήριο» συνέχισε ο Χρήστος Φερεντίνος.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ