Χρήστος Δάντης για Σπύρο Μαρτίκα: «Θα ασχοληθούν οι νομικοί μου με το θέμα» !!!

Όπως είδαμε σήμερα στο Open Weekend συνέντευξη παραχώρησε ο Χρήστος Δάντης ο οποίος και αναφέρθηκε στον Σπύρο Μαρτίκα όπου και είπε πως το θέμα του θα το αναλάβουν οι δικηγόροι του . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

«Η ανάρτησή μου ήταν σαφής. Θα ασχοληθούν οι νομικοί μου με το θέμα. Ό,τι με συμβουλέψουν, θα κάνω. Καμιά φορά λέμε κάτι και μπορεί να εννοούμε κάτι άλλο.

Αυτό που λέμε όμως, έχει σημασία γιατί το βλέπει ο Α, ο Β, ο Γ και μπορεί να το εκλάβει ο καθένας όπως θέλει. Οι κουβέντες είναι βαρύτατες. Θα δω, θα το σκεφτώ», είπε αρχικά ο Χρήστος Δάντης.

Ο Χρήστος Δάντης είπε στη συνέχεια: «Δεν με ενοχλεί που αναφέρουν μέσα στο Survivor εμένα και τη σχέση μου με την Ασημίνα. Συμβαίνει, υπάρχει, έχει σχολιαστεί το όνομά μου, έτσι κι αλλιώς. Φτάνει να μην χρησιμοποιείται για αρνητικούς λόγους. Εύχομαι να πάει στον τελικό η Ασημίνα».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ