Χρίστος Αντωνιάδης : ” Με έθαψαν στα γαρύφαλλα και , όταν σηκώθηκα , είδα σκουλήκι πάνω μου ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα στο περιοδικό Λοιπόν και στον Ανδρέα Θεοδώρου παραχώρησε συνέντευξη ο Χρίστος Αντωνιάδης ο οποίος και αναφέρθηκε στα πάθη του στη μακρόχρονη καριέρα του αλλά και στις ατυχίες στη σκηνή .Πιο συγκεκριμένα είπε

άθη είχατε ποτέ;

Δίπλα μου ήταν όλα, αλλά η παιδεία που είχα από το σπίτι μου πάντα με απέτρεπε από το να κάνω το ατόπημα. Ανεβαίνω στην πίστα και τραγουδάω και κάθε φορά βρίσκω τόσο μαγικό αυτό που συμβαίνει και μου δημιουργεί τόση χαρά και ηδονή που είναι σαν να έχω πάρει 100 ναρκωτικά. Επίσης έχω μια μανία με το να είμαι κοντρολαρισμένος. Έχει τύχει να έχω πιει λίγο παραπάνω, συνήθως δεν πίνω, και δεν ήμουν τόσο κοντρολαρισμένος και δεν μου άρεσε. Το αποφεύγω.

Είχατε κάποιο απρόοπτο στην πίστα;

Το πιο εκνευριστικό όταν έρχονται σκουλήκια γιατί καμιά φορά υπάρχουν στα γαρύφαλλα. Μου έχει τύχει αρκετές φορές να με θάψουν στα γαρύφαλλα και όταν σηκώνομαι να δω σκουλήκι πάνω μου. Πελάτες μάλιστα μου έκαναν νοήματα να τα διώξω (γέλια).

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ