Χριστίνα Παππά : ” Δεν δίνω σημασία στο φλερτ από νεότερους άνδρες , κάποτε μπορεί να με είχε αγγίξει ”

Στο Λοιπόν και στο Παναγιώτη Βαζαίο μίλησε η Χριστίνα Παππά και είπε

Θα ήσουν ανοιχτή, λοιπόν, αν ο έρωτας σου χτυπούσε την πόρτα;

Γιατί να μην είμαι ανοιχτή; Ναι, αν είναι κάτι που θα με ιντριγκάρε. Έχω γίνει κι εγώ πολύ δύσκολα κλεισμένη.

-Θα ήθελες, πάντως, να βρεθεί ένας σύντροφος; Να αλλάξει λίγο η ζωή σου;

Να αλλάξει η ζωή μου; Εγώ είμαι μια χαρά. Δεν θέλω και να αλλάξει, αλήθεια. Αλλά είναι ωραίο να έχεις έναν σύντροφο. Εννοείται ότι είναι ωραίο να μοιράζεσαι πράγματα, να νιώθεις μια αντρική ασφάλεια. Με τον γιο μου, μερικές φορές που τα συζητάω και στενοχωριέται κι εκείνος, του λέω: «Ρε Δημήτρη, δεν είμαι μια χαρά μόνη μου; Έχω τους φίλους μου, κάνω ό,τι θέλω, πάω όπου θέλω όσο μπορώ. Κάνω ταξίδια. Δεν στερώ τίποτα από τον εαυτό μου». Έχω, δόξα τω Θεώ, την οικογένειά μου στην Αμερική που με περιμένει όλη την ώρα. Έχω σπίτια να πάω να μείνω, καλούς φίλους που με φιλοξενούν παντού. Παντού όμως.

-Και το φλερτ από τους νεότερους άντρες; Πώς το αντιμετωπίζεις; Η νεολαία σήμερα είναι πιο ανοιχτή με τα social, πιο τολμηρή στο φλερτ.

Ναι, όντως φλερτάρουν. Αλλά τώρα δεν δίνω σημασία. Κάποτε μπορεί να με είχε αγγίξει, τώρα ούτε καν.

-Δεν έχεις μπει ποτέ στη διαδικασία να γνωρίσεις κάποιον νεότερο, που να σου αρέσει;

Ούτε με ενδιαφέρει, ούτε με αγγίζει, ούτε καν το κοιτάζω.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ