Χριστίνα Μπόμπα : ” Oι τελευταίες ημέρες ήταν λίγο απαιτητικές , περνάω μια μεταβατική περίοδο ” !!!

Όπως είχαμε δει η Χριστίνα Μπόμπα το τελευταίο καιρό απείχε από τα social media , ωστόσο χθες ανέβασε δυο φωτογραφίες στο instagram και έγραψε τα εξής

Μερικές ημέρες μακριά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πέρασε ξανά η Χριστίνα Μπόμπα. Μετά την επιστροφή της από το Λονδίνο, η γνωστή Influencer αφιερώθηκε στις δίδυμες κόρες της αλλά και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από το Instagram.

Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τις τελευταίες αυτές ημέρες, αποκαλύπτοντας πως βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο. Ωστόσο η ίδια νιώθει ξανά δημιουργική και αναμένεται να επιστρέψει με νέες ιδέες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Οι τελευταίες μέρες ήταν λίγο απαιτητικές… αλλά και πολύ δημιουργικές! Περνάω μια μεταβατική περίοδο (σας τα έχω ξαναπεί), αλλά είμαι τόσο ενθουσιασμένη για όλα όσα δουλεύω και ανυπομονώ τόσο να αρχίσω να σας τα δείχνω ένα ένα σιγά σιγά ! Cheers to new beginnings! Cheers to our dreams coming true!»

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ