Χωριστοί δρόμοι για Γαία Μερκούρη και Άγγελο Λάτσιο, μετά τις φήμες για εγκυμοσύνη !!!

Ο Άγγελος Λάτσιος είναι ιδιαίτερα ενεργός μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media καθώς αρκετά συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες τον είδαμε να “ξεσαλώνει” στην Άνδρο με την κοπέλα του, Γαία αλλά και τους φίλους του.

Όπως είναι γνωστό, ο ίδιος κάνει επίσης κολλητή παρέα με τον γιο της Μαρίας Μπακοδήμου, Άρη. Έτσι, το βράδυ της Πέμπτης (25/8) ο Άγγελος Λάτσιος δημοσίευσε φωτογραφία του ενώ είχαν βγει παρέα. Να τονίσουμε πως ο Άρης Αργυρόπουλος έχει κάνει το πρώτο του επαγγελματικό βήμα, κάτι για το οποίο είναι περήφανοι όχι μόνο οι γονείς του αλλά και οι φίλοι του .

Πηγή youweekly.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ