Χαμός με τον Νίκο Μάνεση: Πλακώθηκε στο ξύλο με άγνωστο στη μέση του δρόμου!!!

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε τόπο στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς με πρωταγωνιστή τον Νίκο Μάνεση, ο οποίος αφού πρώτα πρωταγωνίστησε σε μια ένταση του κόσμου με τον βουλευτή, Παναγή Καππάτο, ύστερα «έπαιξε» ξύλο με άγνωστο στη μέση του δρόμου.Το περιστατικό συνέβη χθες (12/4) το μεσημέρι στο Λιθόστρωτο Αργοστολίου την ώρα που ο βουλευτής και ο δημοσιογράφος έπιναν τον καφέ τους αμέριμνοι σε κεντρική καφετέρια. Ξαφνικά περαστικοί άρχισαν να γιουχάρουν τον βουλευτή και να καταφέρονται εναντίον του, ενώ προς τον Μάνεση, που συνεχίζει στην ίδια επιτυχημένη πορεία τηλεοπτικά, είπαν «τι κάθεσαι με τον προδότη;».

Από το σημείο πέρασε και ένας άνδρας με το ποδήλατό του, ο οποίος έφτυσε «συμβολικά» στο έδαφος μπροστά τους. Ο βουλευτής και δικηγόρος Παναγής Καππάτος αντιμετώπισε με ψυχραιμία το συμβάν, όμως ο δημοσιογράφος πήγε προς το μέρος του ποδηλάτη για να του ζητήσει το λόγο για τη συμπεριφορά και τις βρισιές του.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια και ξεκίνησαν να αλληλοσπρώχνονται. Οι ψυχραιμότεροι από τα γύρω μαγαζιά παρενέβησαν για να «σβήσει» η φωτιά και το επεισόδιο δεν πήρε μεγαλύτερη διάσταση.

Η τοποθέτηση του βουλευτή για το περιστατικό
Από την πλευρά του, ο βουλευτής Παναγής Καππάτος τοποθετήθηκε γράφοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Είναι πάντα οι ίδιοι άνθρωποι και δεν θα αλλάξουν ποτέ.

Αυτοί που παράγουν «αγανακτισμένους».

Αυτοί που τρέφουν το αυγό του φιδιού.

Οι «αγανακτισμένοι» που φώναζαν συνθήματα να καεί η Βουλή στο Σύνταγμα.

Οι «αγανακτισμένοι» που παλαιότερα βιαιοπράγησαν.

Οι «αγανακτισμένοι» που δολοφόνησαν.

Είναι τα φαινόμενα της προσβολής, της επίθεσης και της βίας.

Αυτών που θέλουν να θάψουν τους άλλους «τρία μέτρα κάτω από τη γη».
Έτσι γεννήθηκε ο νεοναζισμός.

Η επίθεση εναντίον μου και εναντίον του συμπατριώτη μας δημοσιογράφου Νίκου Μάνεση, έγινε από τον γνωστό μονίμως «αγανακτισμένο» συμπολίτη μας που διαβιεί στην αυλή τοπικού παράγοντα-συκοφάντη. Μια σκηνοθετημένη επίθεση που διοχετεύτηκε αμέσως στα μέσα ενημέρωσης επιρροής του συγκεκριμένου παράγοντα.

Είναι το ίδιο πρόσωπο που πάντα «αγανακτισμένος» παλαιότερα επιτέθηκε στην τότε Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Θεοπεφτάτου. Είναι το ίδιο πρόσωπο που επιτέθηκε στο Βουλευτή Σπύρο Μοσχόπουλο και στους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ το 2012 στην Πλατεία Καμπάνας.

Είμαι βέβαιος ότι όσοι ήταν μάρτυρες του επεισοδίου θα το καταδικάσουν. Ή είσαι εναντίον των φαινομένων αναβίωσης του νεοφασισμού ή δεν είσαι.

Είναι αυτονόητο ότι η δικαιοσύνη θα αντιμετωπίσει και αυτά τα φαινόμενα όπως οφείλει.

Πρέπει όμως να ξέρουν οι τοπικοί δήθεν «αγανακτισμένοι»: Δεν μπορούν να με τρομοκρατήσουν.

Η Δημοκρατία είναι ανίκητη και δεν εκφοβίζεται»

Πηγή athensmagazine.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ