Bρισηίδα Ανδριώτου για Σπύρο Μαρτίκα : ” Όταν κάποια τον αγκαλιάζει στο Survivor , γίνομαι έξαλλη ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα στο περιοδικό You και στο δημοσιογράφο Γιώργο Κακογιάννη παραχώρησε συνέντευξη η Βρισηίδα Ανδριώτου η οποία και αναφέρθηκε στο Σπύρο Μαρτίκα , στις θαυμάστριες του ενώ αποκάλυψε αν είναι έτοιμη να κάνει οικογένεια .Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

Αν δεις κάποια να πλησιάζει τον Σπύρο θα εκνευριστείς; 

Τι εννοείς; Κερδίζει και πάνε παίκτριες να τον αγκαλιάσουν που πριν τον έκραζαν και σκέφτομαι “πάρε τα χέρια σου μην μπω μέσα στην τηλεόραση”, έξαλλη γίνομαι, όχι με όλες βέβαια γιατί ξέρω ότι τα περισσότερα κορίτσια δεν τον βλέπουν ερωτικά. Αλλά είμαι ζηλιάρα τι να κάνω;

Όσο καιρό ήσασταν μαζί του, του την έπεφταν έξω;

Του την έπεφταν όταν έφευγα από το τραπέζι, πηγαίναμε σε κάποιο event και την ώρα που έβγαζα φωτογραφίες τον πλησίαζε μια φαν που έφευγε μόλις επέστρεφα. Ζήλευα και εκείνος με τσίτωνε περισσότερο για να τσιρίξω, του αρέσει να τσιρίζω, έτσι ταιριάξαμε. 

Είσαι έτοιμη για παιδί;

Έτοιμη για γάμο ναι, για παιδί όχι ακόμα. Θέλω να ζήσω με τον σύντροφό μου, να κάνουμε ταξίδια, να χαρούμε την σχέση μας.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ