Bασίλης Κούκουρας : ” Μετά το ” Κωνσταντίνου και Ελένης ” , καβάλησα το καλάμι ”

Στο Buongiorno βρέθηκε καλεσμένος ο Βασίλης Κούκουρας και είπε τα εξής

«Το καλάμι το καβάλησα μετά το Κωνσταντίνου και Ελένης, αλλά το καβάλησα σε σχέση με εμένα. Καλάμια από καλάμια έχουν διαφορά. Έχει να κάνει με την προσωπικότητα του καθενός. Το γεγονός ότι μάλλον θα καβάλησα και κάποιο καλάμι, εκ των υστέρων κατάλαβα ότι κάποια αλλοίωση θα υπήρχε.

Ευτυχώς όμως είχα καλούς ανθρώπους γύρω μου, κυρίως φίλους, γιατί αυτοί είναι που σε μαζεύουν και σε γειώνουν. Έκανα και ψυχανάλυση. Βέβαια, δεν ήμουν από τους ανθρώπους που έβγαινα σε μια παρέα και ήθελα να έχω την προσοχή ή δε μιλούσα σε ανθρώπους. Δεν ήμουν το κλασικό ψώνιο. Σε σχέση με τα δικά μου μέτρα και σταθμά θεωρούσα ότι δεν ήταν σωστό αυτό που κάνω. Είχε να κάνει με την αντιμετώπιση της ζωής. Με καλούσαν για παράδειγμα κάπου και έλεγα, “α, θα με βλέπουν, οπότε πρέπει να είμαι κάπως”. Βλακείες» είπε ο Βασίλης Κούκουρας.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ