Aθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος : Η αρχική συμφωνία για τη γνωριμία μελλοντικών συντρόφων τους στα παιδιά τους

Το πρωί της Τετάρτης (26/2), ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 το εξώδικο που έστειλε ο Φίλιππος Μιχόπουλος στην πρώην σύζυγό του, Αθήνα Οικονομάκου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος», ο επιχειρηματίας κινήθηκε νομικά εναντίον της ηθοποιού, καθώς παραβίασε έναν όρο που είχαν θέσει μετά το διαζύγιό τους για τα παιδιά τους. Συγκεκριμένα, κανεις από τους δυο δεν θα έπρεπε να γνωρίσει τα παιδιά τους στους νέους τους συντρόφους πριν περάσει ένας χρόνος από τον χωρισμό τους.

Η Αθηνά Οικονομάκου φέρεται να παραβίασε αυτόν τον όρο και για αυτόν τον λόγο ο Φίλιππος Μιχόπουλος της έστειλε το εξώδικο.

Η αλήθεια για τη συμφωνία του πρώην ζευγαριού
Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε ότι η αρχική συμφωνία ήταν για δύο χρόνια, ενώ στη συνέχεια -και ύστερα από αίτημα της Αθηνάς Οικονομάκου που έγινε δεκτό από τον Φίλιππο Μιχόπουλο- περιορίστηκε στον έναν χρόνο.

«Σύμφωνα πάντα με τη μεριά του κ. Μιχόπουλου, ο χρόνος αυτός καταπατήθηκε από την κα Οικονομάκου» είπε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας.

Πηγή faysbook.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ