Ασημίνα Χατζηανδρέου : Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποβολή από το ” Survivor ” – ” Θα κάνω τα πάντα για να δικαιωθώ ” !!!

Όπως είδαμε το βράδυ της Παρασκευής η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου επέστρεψαν στην Ελλάδα μετά την αποβολή τους . Μάλιστα η παραγωγή χώρισε τις δυο παίκτριες ώστε να φύγουν από ξεχωριστές εξόδους ώστε να μην γίνουν αντιληπτές όμως η Ασημίνα έπεσε πάνω σε φωτογράφους και ρεπόρτερ του Οpen Weekend και ρωτήθηκε για τις κατηγορίες του Νίκου Μπάρτζη .Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής «Παιδιά θα τα μάθετε όλα! Πολλά υπάρχουν και πολλά θα ακούσετε και σίγουρα όλα είναι αλήθειες. Εγώ με την Κατερίνα βιώνουμε μία πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και θα δείτε στα επόμενα εικοσιτετράωρα την αλήθεια με αποδεικτικά στοιχεία. Δεν υπήρχε κινητό. Θα κάνω τα πάντα για να δικαιωθώ» Όταν οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν για το unfollow στον Άρη Σοίλέδη, εκείνη ξεκαθάρισε πως αυτό είχε συμβεί πριν μπει στο «Survivor All Star»: «Παιδιά αυτό έχει γίνει πριν μπω στο “Survivor All Star”. Δε σημαίνει κάτι ότι μίλησα με τη Μαρία Αντωνά».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ